Reviews

Review
Onlangs zijn we thuisgekomen van een onvergetelijke vakantie op Bonaire. We verbleven in het appartement Kas Iguana, een twee-onder-één-kap accommodatie, met veel privacy. Wij kozen deze locatie omdat het heel geschikt is voor duikers. Afspoeldouche, grote spoelbak en op/uit-hangfaciliteiten zijn aanwezig. Het appartement was uitstekend geoutilleerd, heeft o.a. een prima keuken, zeer goede bedden en een ruime badkamer. Je kunt zien dat er aandacht aan de inrichting is besteed. Bovendien is er een nieuw privézwembad waarin op ieder moment van de dag kan worden afgekoeld. Hoewel het maar een paar kilometer ligt buiten Kralendijk en de duik- en snorkellocaties, is het appartement op een rustige plek gesitueerd waar volop genoten kan worden van de natuur. Wat ons betreft een aanrader. Marga en Cor
Appartment Kas Jato Bako
Cor
26 November, 2014

Review
We hebben twee heerlijke weken gehad op het mooie relaxte Bonaire. Het appartement was gezellig ingericht en alle voorzieningen waren ruimschoots aanwezig. 's Morgens kon je heerlijk onder de porch ontbijten en genieten van de zingende vogels en andere dieren die voorbij kwamen. Verder hebben we genoten van de mooie grote tuin en het net nieuwe zwembad. We zullen er zeker nog eens terug komen. Charl en Els bedankt.
Appartment Kas Jato Bako
Jan en Wilma
07 May, 2014

Review
Mooi net huis met voldoende ruimte en rustig gelegen aan het eind van de weg. Als het zwembad klaar is heb je niets meer nodig (op een gevulde koelkast na dan). Peter weet waar je moet zijn op het eiland en is een hulpvaardige gastheer. Als je Bonaire wilt verkennen is een auto eigenlijk nodig (er zijn alleen taxi's, geen ander OV). Snorkelen kan op veel plaatsen en je bent er zo. Dank voor deze Bonaire ervaring!
Appartment Kas Jato Bako
Edwin
29 November, 2013

Review
Een paar dagen geleden teruggekomen van het schitterende Bonaire. Wat een heerlijk en geweldig huis met alles er op en eraan. Er is werkelijk aan alles gedacht. Eerste instantie heel fijn contact gehad met Charl en Els ( fantastische mensen en begrip vol) . Ik heb het eiland voor de 8e keer mogen bezoeken en zeker niet voor de laatste keer. De 2 huizen die er naast gebouwd worden, zijn echt top. ( we mochten even kijkje nemen ). Tijdens het ontbijt was het genieten van de vele vogels en salamanders . Kortom het was toppie.
Appartment Kas Jato Bako
Hetty
18 September, 2013

Review
Eind maart/begin april 2013 een heerlijk verblijf gehad in Kas Jato Bako. Ons 6e bezoek aan Bonaire, voor de eerste keer in Kas Jato Boka. Voor mensen die graag op zichzelf zijn en van rust houden: ideaal. Kas Jato Boka ligt aan het einde van een straat, aan de rand van Kralendijk. Wanneer je sportief bent (en weinig bagage) kun je alles met de fiets, maar anders is een auto een must. Voor duikers: er is een spoelbak voor je duikspullen. Het huis is compleet en ligt qua wind perfect. Geen airco nodig gehad omdat alles heerlijk doorwaait en geen last van muggen. Schoonmaak door Rosie en zorg/aandacht van Peter tijdens ons verblijf was prima. Rosie en Peter bedankt! Anita & Hugo Voor toekostige gasten: aan de overkant van de straat zit een schooltje. Dit betekent dat van omstreeks 7 to 7.45 uur 's morgens de kinderen gebracht worden (met de auto). Wij hebben er geen last van gehad want wij staan vroeg op, maar ben je een lichte slaper en/of uitslaper dan is het wel iets om rekening mee te houden. Els en Charl, jullie mogen trots zijn, jullie hebben er een thuis van gemaakt en aan heel veel dingen gedacht zoals de voorraad leesboeken, alle info/boeken mbt Bonaire (flora & fauna boven en onder water). Bedankt en tot de volgende keer!
Appartment Kas Jato Bako
Anita
22 April, 2013

Review
Donkeys at the gate Just returned from two weeks at this lovely little house. The house is at the end of a neighborhood street, making it mostly quite. Very spacious and well furnished with excellent security. The house has everything one needs for an independent, comfortable stay. Great WiFi and accommodating hosts. Bring your own TP and if there are two of you, make sure you communicate how many bedrooms you will use. Air conditioning in the bedrooms, but not really needed because of a nice breeze at night. Living area has ceiling fans. The house is about a mile and a half from the center of town and can be walked, but you will need a car to enjoy the charms of the island. Very clean and welcoming. The donkeys will visit at night and wake you on occasion. Great property, highly recommended!
Appartment Kas Jato Bako
Diana
26 January, 2013

Review
Wij hebben in november twee heerlijke weken doorgebracht op Bonaire en verbeleven in het Bonairiaanse huis Kas Senkuria. Een prima ligging op loopafstand van het centrum in een gewone woonwijk en met een lekkere grote tuin rondom het huis met volgroeide bomen en struiken. Hierdoor was er altijd wel een schuwplek te vinden, ontbijten onder de bomen achter, eten op de porch of luieren in de ligstoel onder de bomen voor. En alle kleurrijke vogels die je op Bonaire kunt vinden komen vrolijk op bezoek in de tuin. Ook de hagedissen en leguanen wonen gewoon in de tuin. Het huis is niet superdeluxe, maar wel van alle gemakken voorzien en prima voor een fijne vakantie. Al ben je op Bonaire natuurlijk meer buiten dan in huis. We hebben meer tijd in de zee gelegen om te snorkelen dan dat we in het huis zijn geweest. Goede tip, huur een pick-up en ga het eiland rond. Je stapt overal zo het aquarium in en ook het nationale park kun je zo goed verkennen. Wij hebben al heimwee naar Bonaire...
Appartment Kas Senkuria
Marcel
08 December, 2012

Review
Zijn al weer bijna 3 weken terug in Nederland en wat verlangen we weer naar ons heerlijke, rustige, vriendelijke en zonovergoten eiland terug. En kijkend naar buiten waar de lucht nu grauw en grijs is en de temperatuur rond het vriespunt ligt en er heeeeeeeeeeeeeel veel sneeuw voorspelt is, gaan we in gedachten terug naar de heerlijke temperatuur op Bonaire en tijd die we in 'Kas Jato Bako' hebben doorgebracht. Een ruim huis waar bijna alles aanwezig was en wat we tekort kwamen of misten werd door de beheerder Peter opgelost.Een prima huis om langere tijd te verblijven.Wat een heerlijke 6 weken hebben we daar gehad. 'Kas Jato Bako ' ligt heerlijk rustig tegen/in de Kunuku aan de rand van de wijk Amboina. Aan 3 kanten omringd door de natuur en met daartussen de kuddes met geitjes en natuurlijk niet te vergeten de wilde ezeltjes die iedere dag trouw hun opwachting maakten. Rust,maar toch zo dichtbij de 'hoofdstad' Kralendijk.Met de auto ben je in 5 minuten in het centrum van de 'stad'. Een stad met een dorpskarakter.Een stad met geen!! stoplichten.Op heel het eiland zul je trouwens geen enkel stoplicht vinden,geen files en geen drukte.Heel het eiland voelt heerlijk relaxed aan en ademt rust en ontspanning uit.Met een vriendelijke en trotse lokale bevolking.Hier kan je heerlijk bijkomen van het hectische en gejaagde Hollandse leven. En om de rest van het eiland te verkennen is de ligging van Kas Jato Bako uitstekend. Alle attracties van het eiland zijn prima vanaf Kaminda Jato Bako 42 te bereiken. Of je nu b.v. naar het Washington Slagbaai Nationalpark(waar je het hoogste punt van Bonaire, de Brandaris,kan beklimmen en vanwaar je een geweldig uitzicht heb over het eiland) wilt gaan, of op zondag naar Lac Bay om een lokaal hapje te proeven of kanoen tussen mangroven, duiken of snorkelen op één de vele locaties die het eiland rijk is,je bent nooit langer dan een half uurtje onderweg. Of huur een fiets(Hollandser kan bijna niet),of voor de meer sportief ingestelde mens een mountainbike of zelfs een Harley behoord tot de mogelijkheden en verken het eiland eens op een andere manier.En met een pickup/4x4 kun je het ruige binnenland prima verkennen en leren kennen.(en een pickup is ook via deze site te regelen) Ik kan zo nog wel een tijdje doorgaan,maar ga eens naar Bonaire en boek Kas Jato Bako en ga zelf op verkenning.Dit was onze derde keer dat wij Nederlands warmste gemeente/eiland hebben bezocht en dit was zeker niet de laatste keer!!Er is nog voldoende wat we nog kunnen/moeten doen. Charl,Els en zeker Peter,"onderkoning van Bonaire"(als je hem tijdens je verblijf in Kas Jato Bako ontmoet,word wel duidelijk hoe hij aan deze titel komt.),bedankt nog voor de gastvrijheid en graag komen we nog een keer terug. Jan en Rineke.(5 okt-15 nov. 2012.)
Appartment Kas Jato Bako
jan en rineke
06 December, 2012

Review
Wat een heerlijke week hebben wij gehad op Bonaire en in het bijzonder in Kas Jato Bako. Bij aankomst kregen we eerst een kleine tour over het eiland van Peter. Toen we bij het huis arriveerden stond er al een welkomsdrankje op ons te wachten. Door de mooie omgeving en het huis zelf voelden we ons dan ook onmiddelijk thuis. Wat was het mooi ingericht en ruim, om over de tuin maar te zwijgen. Er is genoeg te zien, van papegaaien tot geiten en van ezels tot leguanen. Met een auto zijn alle bezienswaardigheden en stranden goed te bereiken. Kortom: een heerlijke week, met prachtige natuur en een heel fijn huis van alle gemakken voorzien.
Appartment Kas Jato Bako
Marieke
30 September, 2012

Review 3 dagen op Bonaire & in/rond dit heerlijke huis vertoefd. Perfect ontvangen door 'Bonaire ambassadeur' Peter. Was genieten, bedankt!
Appartment Kas Jato Bako
Fam
26 August, 2012

Review
Wir waren im Februar 2012 für 2 Wochen im Kas Jato Bako und waren begeistert. Super gelegen, in völliger Ruhe und nur Natur drum herum, für uns genau das Richtige. Mit dem Pick Up war man trotzdem schnell in der Stadt und ein Supermarkt ist fussläufig zu errreichen. Im Haus fehlt es an nichts, es ist einfach alles vorhanden was man braucht und wenn es ein Problem geben sollte ist Peter sofort zur Stelle, liebe Grüße auch an Dich ;-) . Das Haus ist sehr sauber und in einem gepflegten Zustand, man merkt das hier auch die Besitzer wohnen wenn sie auf Bonaire sind, es ist kein 08/15 Haus. Besonders schön ist es am Abend auf der großen Terrasse zu sitzen und die Esel zu beobachten und ihnen zu lauschen. Man kann mit dem Pick Up bis vor die Haustür fahren, mit dem Tauchgerödel ist das besonders schön. Bezüglich des Tauchgerödels, uns fehlte ein Spülbecken für´s Equipment aber mit der Aussendusche konnten wir uns gut behelfen und für Nichttaucher ist es eh uninteressant. Wir haben uns mehr als wohl im KJB gefühlt und kommen defintiv wieder. Danke für 2 wunderschöne Wochen. LG aus Berlin Sandra & Alex
Appartment Kas Jato Bako
Sandra & Alex
18 June, 2012

Review
We had a great time at this lovely holiday home for two weeks in May. The home had everything we needed and it was a great place to come back to after snorkeling. We loved how private the backyard is and the cute goats that would come by the house. The new supermarket in town is great and we made some meals at "home" and stayed in some nights. We hope to return next yeat!!!
Appartment Kas Jato Bako
Beth and David
21 May, 2012

Review
We gaan eindelijk, na vele dagen wachten, de uiteindelijke nieuwe porch aanschouwen. We zijn erg benieuwd en kunnen bijna niet wachten. En dan begint het grote "opleuken". We hebben er erg veel zin in
Appartment Kas Jato Bako
Charl en Els

Review
Fantastisch huis. Je waant je aan de poort van het einde van de wereld. Van de kanook (we kennen de juiste schrijfwijze niet) naar het pittoreske Kralendijk. Alles ademt ontspanning uit. Lekker op de porch turen in het struikgewas om een leguaan, kolibri of papegaai te spotten. Succes verzekerd. Twee badkamers met toilet, twee slaapkamers, een ruime woonkamer en televisie met Nederland 1, 2 en 3. Wat wil je nog meer op Bonaire. Jas Kato Bako is een pareltje. Supermarket More or Less op loopafstand. En als er dan toch nog iets kapot gaat - we molden de doucheslang - dan draaft dezelfde dag nog Peter, de altijd goedgeluimde onderkoning van Bonaire, op om de zaak te herstellen. Charl en Els, hier ligt de basis van jullie toekomst, jullie hebben het goed voor mekaar. Jawel, we komen terug. Leo en Carla
Appartment Kas Jato Bako
Leo en Carla

Review
We hebben een heerlijke tijd gehad in Kas Jato Bako. Wat opviel was de zeeer complete inrichting. Van de draadloze internetverbinding en compleet ingerichte keuken tot de zeer comfortabele slaapkamers. Zittend op de porch kun je 's morgens vroeg genieten van het rijke vogelleven van Bonaire, varierend van de troupiaal en het suikerdiefje, tot de papegaaitjes en de kolibri. Nog eens terug? Nou en of!!!
Appartment Kas Jato Bako
Adri en Jan

Review
Wat een mooi en compleet ingericht huis aan de rand van Kralendijk. Je kunt aan alles in en rond Kas Jato Bako merken dat Els en Charl de focus hebben gezet op het creëren van het ware vakantiegevoel voor hun gasten.... en dat is wat ons betreft gelukt! Els en Charl hartstikke bedankt voor jullie bijdrage aan een voor ons onvergetelijke kennismaking met Bonaire. Wij hebben er van genoten met volle teugen en komen zeker terug naar jullie Kas Jato Bako! Kas Jato Bako een prima begin voor een geslaagde vakantie op het mooie BONAIRE! 6 maart 2011 Inge en Peter
Appartment Kas Jato Bako
Inge en Peter

Review
Natuurlijk is Bonaire "The Place To Be" voor de liefhebbers van de onderwaterwereld. Maar Bonaire heeft boven water ook heel wat te bieden. Het is een eiland met veel afwisseling in de natuur en het heeft een rijke cultuur. En dan is er natuurlijk Kas Jato Bako: een "THUIS" zo'n 7700 km van huis. Wat een heerlijke plek om te zijn. De rust, de ruimte en alle comfort in en rondom jullie huis is overweldigend. Kralendijk op steenworp afstand en de kunuku naast de deur. Een heerlijk ontbijt op de porch met het gekwetter van de talrijke vogels in de tuin maakt het tot een waar paradijsje. Wij zijn blij dat we dit hebben kunnen meemaken, Charl en Els hartelijk dank hiervoor.
Appartment Kas Jato Bako
Yvonne en Gerard

Review
Peter, wij willen jou heel erg bedanken voor al je info die je ons hebt gegeven over Bonaire. Met al die informatie werd het voor ons echt "GENIETEN OP BONAIRE". Ook bedankt voor de huurauto die jij voor ons geregeld hebt, toch wel heel erg gemakkelijk voor ons (vakantiegangers) om alles via jou te laten lopen. En dan niet te vergeten de gastvrijheid van jou, Irma en je schoonfamilie. Wij hebben de zondagmiddag aan zee bij de broer van Irma als iets unieks ervaren. Wat een voorrecht dat we dit hebben kunnen meemaken.
Appartment Kas Jato Bako
Gerard & Yvonne

Review
Wij waren voor 2 weken met ons drietjes in Bonaire (2 volwassenen en onze zoon van 6). We hebben een ontzettend relaxte vakantie gehad. Het huis was heerlijk. We hadden echt een thuis gevoel. Het huis is ruim, schoon, de bedden zijn goed en qua afstand tot het centrum van Kralendijk/zee: je bent er echt binnen 5 minuten met de auto. De plek is een goede uitvalbasis om zowel naar het noorden of naar het zuiden te rijden. Kortom een prima plek!
Appartment Kas Jato Bako
joost, marleen en hidde

Review
Onze vijf dagen op Bonaire waren eigenlijk te kort om al het moois wat Bonaire te bieden heeft te bezichtigen. Het huis ziet er gezellig en verzorgd uit en is van alle gemakken te voorzien. Ook in de tuin is het goed vertoeven. We hebben dan ook erg genoten van het verblijf in Kas jato bako. Ook de informatie en het huren van een auto vooraf was allemaal prima geregeld. Met de auto kom je op de mooiste plekjes van het eiland. We hebben dan ook mooie plekken kunnen bezichtigen zoals national park, gotomeer, pekelmeer, mooie strandjes, mangrove bossen en gezellig eten, drinken en shoppen op Kralendijk. We komen zeker nog een keertje terug voor het gene waar we niet aan toe zijn gekomen!
Appartment Kas Jato Bako
Thea, Eelke, Joop en Marleen

Review
Wij, als eigenaren hebben ons huis in februari weer een flinke schoonmaak en schilderbeurt gegeven. Alles is weer als nieuw. Slechts een maand blijven op dit paradijselijke eiland is eigenlijk veel te kort. We kijken alweer uit naar de volgende keer.
Appartment Kas Jato Bako
Charl en Els

Hoe heb jij het verblijf bij Bokamba Bonaire Appartementen beleeft? Geef je hier je mening :

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.